"Gi denne mannen en pris!" - Dagsavisen

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

"Gi denne mannen en pris!" - Dagsavisen

Bidra til innspilling og utgivelse av Hasse Farmens oppfølgeralbum til kritikerroste «Livet du redder kan være ditt eget» fra 2016.

Et prosjekt av farmen gramofon Hans Kristian Raabe, publisert 05.09.2018. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 57 240
114 %
Neste bonusmål kr 75 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 62
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.10.2018.

Da Hasse Farmen slapp albumet «Livet du redder kan være ditt eget» høsten 2016, gikk det ikke stille for seg. Hasse Farmens fjerde soloalbum høstet strålende anmeldelser over hele linja. "Gi den mannen en pris!" skrev Dagsavisen og omtalte albumet som en av de aller beste i 2016. "En triumf", skrev Klassekampen. Plata var på flere kåringer over beste album i 2016, deriblant Aftenpostens kåring av årets ti beste norske album i 2016. 

Pengene går til

Denne crowdfundingen, eller folkefinansieringen, vil gå til innspilling og utgivelse av Hasse Farmens femte soloplate.

Pengene skal disponeres av artisten gjennom personforetaket Farmen Gramofon (Org. Nr. : 985298254). 

Pengene vil gå til dekning av studioproduksjonen, med planlagt oppstart i oktober 2018. Videre til dekning av opptrykk av fysiske eksemplar (vinyl), PR i forbindelse med utgivelsen, som er prosjektert til primo 2019, med påfølgende konsertvirksomhet utover våren og høsten. Folkefinansieringen vil ikke gå til dekning av denne turnéen.


Hvem står bak?

Artisten

(Foto: Agnete Brun)

    «En låtskriver som ikke høres ut som noen andre» DAGSAVISEN,10.11.16


    «I slekt med en Dylansk diktning. (...) Det er tydelig at Hasse Farmen skriver og synger om Norge i dag.» KLASSEKAMPEN 26.10.16


Låtene til sanger og låtskriver Hasse Farmen har noe sjangeroverskridende over seg. De preges av det tidløse. Det hele føles viktig og utfordrende ut. Sangene er gjennomarbeidede kunst-&håndverkstykker, som ofte går langt utover rockens uskrevne 3-minutterslov. Rock eller pop, eller hva du måtte ønske å kalle det, låtene er tuftet på en av rockens grunnholdninger: den eneste regelen er at det ikke er noen regler.


Produsenten

I likhet med det forrige albumet vil dette også bli produsert av sanger, låtskriver, multiinstrumentalist og Spellemannsprisede produsent Kenneth Ishak i samarbeid med Hasse Farmen.

    

    «Denne plata lyder også ekstra flott, uvanlig glassklart og tydelig produsert av Kenneth Ishak» DAGSAVISEN, 10.11.16


Musikerne

Med i det Hasse Farmen liker å kalle sitt «kammerrockorkester», Livredderne, har han et sjeldent sterkt lag, med folk fra band som spellemannsprisvinnende og
-nominerte Moskus og Bendik. Det siste drøye året har Hasse Farmen og Livredderne holdt konserter og spilt på festivaler i Oslo og andre steder i landet.     


Promo

Farmen Gramofon og Hasse Farmen jobbet framgangsrikt på forrige utgivelse med et PR-selskap med bred erfaring fra både festival, live- og platemarkedet, i tillegg til en omfattende kompetanse på andre samfunnsområder. Målsettingen er å gjøre det også ved denne utgivelsen.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

75000 kr
Ytterligere studioutgifter, design og opptrykk av 300 eksemplar. Promoarbeid.

76%

Hans Kristian Raabe

farmen gramofon

BESTILL LP, FÅ DEN I POSTEN

En forhåndsutgivelse av albumet betyr at mottaker får albumet tilsendt i posten senest en måned før offisiell utgivelse.

20 personer har bidratt Begrenset antall: 230 igjen kr 340
Estimert leveranse 15.01.2019

HJEMME HOS-KONSERT

Hasse Farmen gir en intimkonsert hjemme i din egen stue i Oslo og omegn. Belønningen gjelder fra midten av oktober fram til albumutgivelse primo 2019.

1 person har bidratt Begrenset antall: 9 igjen kr 5 000
Estimert leveranse 15.10.2018