Liv i Leire til Hurdal!

Liv i Leire til Hurdal!

Et keramikkverksted med plass til deg

Et prosjekt av LIV I LEIRE HURDAL, EVA LINDA MÉNÉTRIER, publisert 20.11.2019. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 2 450
2 %
Målbeløp kr 93 922
Givere 13
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.01.2020.

HEI!


Kanskje har du allerede hørt om Liv i Leire? Det er et prosjekt som ble stiftet av Sissel Brevik i 2005 i Oslo. Det første keramikkverksted ble etablert på Grunerløkka. Siden har flere avdelinger blitt startet i Oslo (Grunerløkka og Frogner), Bærums Verk, Moss, Ski og Lillestrøm. Nå kan du bli med på å få Liv i Leire til i Hurdal! 

Hos Liv i Leire kan du komme på intensivt helgekurs i grunnteknikker. Deretter er du klar for å begynne å jobbe med leire selvstendig og kan leie fast verkstedplass inkludert brenning. Når du leier verkstedplass, har du tilgang til verksted og utstyr akkurat når det passer for deg. Litt om Eva!

Jeg er en engasjert og kreativ kunstner selv og brenner for å skape et kreativt miljø i Hurdal. Hurdal har blitt mitt nye hjem siden november i fjor, da jeg og min samboer bestemte oss for å flytte til et litt roligere sted utenfor byen med dattera vår på 3 år. Det er en koselig liten kommune med mye vakker og inspirerende natur. Vi trives her.

Det har gitt meg motivasjon for å skape noe nytt her. Liv i Leire er et spennende prosjekt. Jeg drømmer om å ha et sosialt sted for å drive med keramikk sammen med andre! 

Samtidig ønsker jeg mulighet til å samarbeide med andre fine prosjekter i bygda for å bygge opp en hyggelig og kreativ møteplass for alle. 


Hvor er vi nå? 

Vi er allerede godt i gang med prosjekt Liv i Leire Hurdal! Vi har funnet et fint lokale og har snart en avtale på plass. Lokalet vi tenker på er gamle Coop Marked,  butikken som flyttet til nye lokaler i oktober i år. Bygningen renoveres før vi kan åpne,  og det gir oss litt tid til å skaffe inn det vi trenger til keramikkverkstedet. Vi ser for oss at åpningen av keramikkverkstedet i Hurdal vil skje i våren 2020. Det blir en fin tid for å bringe nytt liv til bygda! Hva trenger vi?

For å kunne starte med kurs så snart vi åpner dørene våre så trenger vi noe basis utstyr til verkstedet. 1 KERAMIKKOVN  - 52 730Kr

2 DREIESKIVER - 32 000Kr

8 KAVALETTER  - 5 192Kr 

2 ARBEIDSBENKER - 4 000Kr 

Total = 93 922Kr 


Om vi ikke kommer til hovedmålet?

Alt av støtte vi får vil være en stor hjelp og vil fortsatt gå til innkjøp av keramikkutstyr til verkstedet. 


Om det går utover målene?

Hvis vi er så heldige å få mer støtte, vil alt ekstra også gå til innkjøp av mer utstyr og møbler som trengs til verkstedet. For eksempel hyller, stoler, skap, og flere verktøy til keramikk og selve leiren!


Hvorfor støtte oss?

Vi ønsker å skape nytt liv i Hurdal-området. Akkurat nå er det lite av kreativ aktiviteter og møteplasser. Keramikk er for alle, du trenger ikke ha noe erfaring fra før for å kunne begynne hos oss. Det er også bra for helsen å jobbe med leire. Det passer for alle, og bare å skape noe med hendene er så uendelig givende!


Julen er rett rundt hjørnet, det er tiden for å investere i deg selv og de du er glad i! Hva med å gi deg selv og en venn et keramikkkurs til jul i år? 


God jul og godt nytt år!


Med hyggelig hilsen, 

Eva & SisselLoading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Sissel Brevik

Grunnlegger

Eva Menetrier

Prosjekteier

Invitasjon til infokveld og visning!

Invitasjon til infokveld og visning!

Invitasjon til et koselig kveldsmøte der du vil få informasjon om kurs og medlemskap. Det vil også være visning av verkstedet og forklaring av prosessen fra leire klump til ferdig produkt. Vi skal servere kafe/te og noe hjemmebakt.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 97 igjen kr 100
Estimert leveranse 04.01.2020

Bli med på takkekunst til verkstedet!

Bli med på takkekunst til verkstedet!

Vi er så takknemlig for alle som vil bidra til å støtte Liv i Leire Hurdal. Vi ønsker å lage et kunstverk dedikert til dere med deres navn, som vil henge i verkstedet vårt.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 200
Estimert leveranse 04.01.2020

Vinn et Liv i Leire forkle!

Vinn et Liv i Leire forkle!

Har du tenkt å komme på kurs hos oss? Kanskje begynne med keramikk etterhvert? Alle trenger en forkle til det! Bli med i trekning for å vinne ditt Liv i Leire forkle. Vi trekke 10 vinnere!

1 person har bidratt Begrenset antall: 99 igjen kr 300
Estimert leveranse 04.01.2020