Støtt seminar med Nicanor Perlas

Støtt seminar med Nicanor Perlas

Støtt seminaret: Framtidens forutsetninger – en økonomi for miljø og mennesker på Litteraturhuset i Oslo 23. september-få reservert plass.

Et prosjekt av FORENINGEN DIALOGOS, publisert 03.09.2018. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 2 825
56 %
Målbeløp kr 5 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 9
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.09.2018.

SEMINARET: Hva gjør den økonomiske utviklingen med oss mennesker og naturen rundt oss? Hvilken retning vil den ta med framveksten av kunstig intelligens? Hva kreves for en ny retning? Seminar med blant andre Nicanor Perlas, filippinsk forfatter og aktivist som mottok Right Livelihood Award i 2003. Arrangementet foregår på engelsk.


NÅR: Søndag 23. september kl 13.00 – 17.30 på Litteraturhuset i Oslo (kjelleren) 


GRATIS: Seminaret er gratis, og vi trenger støtte for å kunne gjennomføre dette. Bidragene vil gå til å dekke reiseutgifter og honorar til Nicanor Perlas, som kommer fra Filippinene, og forfatter Christian Egge som kommer fra Järna, Sverige. I tillegg har vi utgifter til leie av lokale mm. Hvis du støtter med 250 kr eller mer kan du få reservert plass.


INNLEDNING OG INTERVJU: Nicanor Perlas vil være hovedbidragsyter på seminaret. Han innleder om temaet, og blir deretter intervjuet av Christian Egge, forfatteren av boka Levende Økonomi – Ledende økonomer tenker nytt. Deretter inviterer vi til en paneldialog med åpne stoler for publikum! 


PANELDIALOG: Hva skal til for å skape en økonomi for miljø og mennesker? Nicanor Perlas, Christian Egge, Margunn Bjørnholt (Rethinking Economics Norge), Pia A. Gaarder (Framtiden i våre hender), Maria Bjune (Cultura Bank) og Helene Bank (For velferdsstaten). Det blir åpne stoler i panelet for publikum. Paneldialogen ledes av Regine Andersen. 


Se detaljert program

Les mer om Nicanor Perlas


ARRANGØRER er Dialogos medie- og ressurssenter (ansvarlig) i samarbeid med Rethinking Economics Norge, Framtiden i våre hender og Cultura Bank.


ARRANGEMENTET inngår i STEINERUKA


Se arrangementet på Facebook

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Jenseth Prosjekt

Prosjekteier

RESERVERT PLASS

Seminaret finner sted i Kjelleren på Litteraturhuset hvor det kun er plass til 100 personer. Støtt prosjektet med kr 250 eller mer og du får reservert en plass på seminaret. (NB Må hentes senest 10 minutter før det starter – dvs innen kl 12.50 søndag 23.9.).

5 personer har bidratt Begrenset antall: 15 igjen kr 250
Estimert leveranse 22.09.2018